Praktisk information

Udendørs krukker

Vores krukker under fanen "Udendørs krukker" er alle bygget individuelt op fra bunden og med håndkraft efter gamle håndværksmæssige traditioner for pottemageri. Krukkerne er lavet af en speciel hårdfør lerart udvundet på Lombok. Krukkerne er brændt i højovn ved 1200 grader og er brændt en gang, hvis de leveres i rå look. Leveres de med glasur, er de brændt af to omgange. Krukkerne leveres alle med en hul i bunden, således overskydende vand i krukken kan drænes bort. Krukkerne er udendørs krukker og er produceret til at kunne klare de skandinaviske vejrforhold, herunder frostgrader. Såfremt krukkerne beplantes, anbefales det at fylde mindst halvdelen af krukken op med  lecanødder samt at stille krukkerne på krukkefødder i vinterperioden, således der ikke er direkte kontant mellem bund og undergrund.

Indendørs krukker

Vores krukker under fanen "Indendørs krukker" er alle bygget individuelt op fra bunden og med håndkraft. Krukkerne er modsat udendørs krukkerne lavet af en fleksibel, men mindre hårdfør, lerart. Krukkerne er samtidig brændt ved et lavere antal grader og er "tyndere" i i strukturen end udendørs krukkerne. Krukkerne er således IKKE beregnet til at kunne stå ude i vinterperioden i Danmark. Krukkerne markedsføres og sælges derfor kun som krukker til indendørs brug.

Priser

Samtlige opgivne priser på hjemmesiden er inklusiv moms, men eksklusiv levering.

Levering

Med mindre andet er aftalt er et køb altid eksklusiv levering. De købte produkter kan afhentes på vores lager i Vejle. Vi leverer dog gerne vores produkter. Nærmere aftale omkring levering og den kommercielle del af dette aftales fra gang til gang.